comunicat VIN O CLOCK 3

Din 6 octombrie, Ionela Năstase aduce magia vinului românesc la Digi24

Duminică, 6 octombrie, chiar de Ziua Națională a Gastronomiei și a Vinului, debutează la Digi24, VIN O’CLOCK, o nouă producție TV ce ne va purta în universul fascinant și aromat al culturii vinicole românești, pentru a explora poveștile autentice ale podgoriilor și ale oamenilor dedicați, care duc mai departe această moștenire veche de generații.

Ionela Năstase, realizatoarea și gazda VIN O’CLOCK, promite să deschidă apetitul pentru a descoperi și a savura licoarea bahică dintr-o perspectivă cu totul inedită: “De câteva săptămâni bune, muncesc la un proiect cum altu’ nu-i în țara asta: o emisiune de publicistică despre vinul românesc, istoria, cultura și pasiunea ce-l însoțesc. Și, deși lucrez zi-lumină, rămân neobosită în deplasare. Sunt fabuloase poveștile din podgoriile noastre și abia aștept să le împărtășesc cu voi.”

În fiecare duminică, de la ora 11:00, timp de jumătate de oră, telespectatorii sunt invitați să pătrundă în lumea cramelor tradiționale și moderne, a fermelor și podgoriilor, unele cu o istorie de sute de ani, a castelelor recuperate și restaurate cu grijă și, totodată, în culisele unor afaceri de succes, construite de la zero, cu drag pentru vie și respect pentru natură.

Fiecare ediție va surprinde obiceiurile păstrate cu sfințenie, esența și unicitatea vinului românesc, iar Ionela Năstase va fi ghidul potrivit în această călătorie care va străbate cele nouă regiuni viticole din țară, acoperind, în total, aproape 180.000 de hectare cultivate cu viță-de-vie.

“M-am întors pe teren și mă simt ca la 20 de ani. Și nicio zi nu seamănă cu alta, acesta-i farmecul! Văd locuri noi, întâlnesc oameni cu povești de viață impresionante, citesc file de istorie și mă bucur de priveliști care-ți taie respirația, la un pahar cu vin românesc de bună calitate! Un pahar, așa cum recomandă și doctorul, nu mai mult! Așa că, haideți să deschidem împreună o sticlă de vin autohton, la masa de duminică, pentru că atât vinul, cât și telespectatorii merită asta!”, a completat Ionela.

Proiectul, susținut de programul Deschidem Vinul Românesc, va dezvălui, pe parcursul celor 26 de episoade saptămânale, povești inspiraționale despre crame, podgorii și despre cei care transformă pasiunea pentru vin într-o adevărată artă.

Despre Digi24

Digi24 este un post de televiziune de informație non-stop, parte din divizia media a Grupului DIGI, independent din punct de vedere politic, care își propune să promoveze jurnalismul imparțial, sursa pentru dezbaterea de idei bazată pe rațiune și respect. Publicul și interesul său sunt în centrul tuturor preocupărilor Digi24. Postul de știri Digi24 este favorit pentru publicul activ comercial din zonele urbane, având cel mai mare grad ESOMAR A dintre toate televiziunile de știri din România.

Grupul DIGI mai deține 4 canale de sport HD, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, care difuzează cele mai importante competiții sportive din România și din lume, postul Film Now (pay-TV), 3 canale documentare, Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile muzicale UTV, Hit Music Channel, Music Channel, posturile de radio: Digi FM, PROFM, DIGI24 FM și Dance FM.

Pentru mai multe informaţii:
Departamentul Comunicare și CSR - comunicare@digi.ro
Telefon: +40 31 400 42 44
www.DIGI.ro
https://www.facebook.com/digipunctro

Alte anunturi

Vizual comunicat_Film Now_ recomandările lunii octombrie

La Film Now, peliculele lunii octombrie se trăiesc la superlativ

Octombrie este, fără îndoială, luna filmelor care stârnesc emoții profunde...

DIGI_ (1)

Grupul DIGI, contribuție de 1 miliard de lei la bugetul de stat, în primele 9 luni ale anului 2024

În perioada ianuarie – septembrie 2024, Grupul DIGI a virat către bugetul de...

Vizual Comunicat de Presă_ DIGI x Îngeri pentru Suflete

DIGI își menține sprijinul pentru viitorul școlarilor din mediul rural

Grupul DIGI și Asociația Îngeri pentru Suflete își unesc forțele pentru al...

main picture Școala fără Pauză

Grupul DIGI susține accesul la educație, în cea mai nouă ediție a inițiativei sociale “Școala fără Pauză”

Pentru al patrulea an consecutiv, Grupul DIGI continuă parteneriatul derulat...