Vizual comunicat_Film Now_Recomandările lunii septembrie

Toamna debutează cu acțiune intensă la Film Now

Film Now te invită să te așezi confortabil în fața ecranului și să te răsfeți cu o colecție de pelicule pline de inspirație, umor și momente antrenante, alături de staruri de renume și povești care ating sufletul. În fiecare weekend din luna septembrie te așteaptă o experiență cinematografică memorabilă, cu titluri care vor cuceri atât inimile pasionaților de film, cât și pe cele ale telespectatorilor în căutare de divertisment și magie.

Pe 1 septembrie, Film Now a pregătit o producție explozivă Jaf cu clasă / Ocean's 8 (2018), desprinsă din celebra serie Ocean's, în care acțiunea gravitează în jurul unor femei talentate, interpretate de actrițe consacrate precum Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna și Helena Bonham Carter. Debbie, sora faimosului Danny Ocean, iese din închisoare cu un plan îndrăzneț: să fure un colier de 150 milioane de dolari de la prestigiosul eveniment newyorkez Met Gala. Pentru a reuși, recrutează un grup de experte, printre care un bijutier, un hacker, un designer vestimentar și o actriță, folosindu-se de abilitățile și perspicacitatea lor pentru a realiza jaful perfect. Într-un mix de eleganță și ingeniozitate, echipa trebuie să depășească obstacole neprevăzute pentru a da lovitura vieții. Vor reuși ele să demonstreze că nimic nu este imposibil când mizele sunt atât de mari? Află răspunsul, duminică, începând cu ora 20:00.

Sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 20:00, Film Now aduce pe micile ecrane o comedie captivantă și plină de peripeții: Un câine de legendă / Dog (2022). Briggs (Channing Tatum), un fost soldat american marcat de traumele din trecut, împreună cu Lulu, un câine rasa belgian malinois, la fel de încăpățânat și imprevizibil, pornesc într-o călătorie ce le va schimba destinele. Îmbarcați într-un Ford Bronco din 1984 și cu doar câteva zile la dispoziție, cei doi se avântă într-o cursă nebună de-a lungul coastei Pacificului în încercarea de a ajunge la timp la înmormântarea fostului îngrijitor al lui Lulu. Pe drum, tensiunile dintre om și patruped dau naștere unor momente pline de haz și emoție, transformând o simplă misiune într-o aventură de neuitat.

Vineri, 27 septembrie, de la ora 20:00, Film Now propune o poveste incredibilă despre curaj, ambiție și pasiune, inspirată din realitate: Luptând alături de familie / Fighting with My Family (2019). În rolul principal, Florence Pugh o întruchipează pe Paige, o tânără născută într-o familie de luptători profesioniști, care visează să se afirme în universul WWE. Alături de fratele ei Zak, protagonista trece prin numeroase încercări, învățând că drumul spre succes este mult mai dificil decât și-ar fi imaginat. Susținută de părinții săi, Ricky și Julia, care și-au dedicat viața wrestling-ului, Paige este nevoită să dovedească lumii întregi că, în ciuda unei personalități diferite, deține tot ce îi trebuie pentru a străluci în ring și dincolo de el. Filmul oferă o lecție valoroasă despre perseverență și forța legăturilor de familie, prin relatarea unor experiențe cu multe întorsături neașteptate.

Recomandarea serii de sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 20:00, pe Film Now, este lungmetrajul Un bărbat pe nume Otto / A Man Called Otto (2022), o readaptare a bestseller-ului „Un bărbat pe nume Ove” scris de Fredrik Backman. Cu inegalabilul Tom Hanks în rolul principal și în regia lui Marc Forster, filmul ne dezvăluie un bărbat singuratic, morocănos și taciturn care, după pierderea soției sale, se simte lipsit de dorința și motivația de a trăi. Soarta însă îi rezervă o turnură surprinzătoare, odată cu mutarea unei familii tinere și energice în vecinătate. Întâlnirea cu Marisol îl provoacă să își regândească viața, conducând la o prietenie neobișnuită și profundă care va transforma complet lumea din jurul său și îl va ajuta să redescopere bucuria, iubirea și sensul existenței.

Abonații Digi TV care optează pentru pachetul Digital și aleg extraopțiunea Film Now, cu doar 3 lei/ lună au acces la o selecție de filme îndrăgite de public și laureate de juriile unor festivaluri de renume. Mai mult, odată activată extraopțiunea, programul Film Now poate fi urmărit și pe platforma Digi Online.

-----------------------------------------------------------------

# Ocean's 8: Jaf cu clasă

OCEAN'S 8 / 2018

Duminică, 01 septembrie, la 20:00

Regia: Gary Ross

Cu: Cate Blanchett, Anne Hathaway, Awkwafina, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling, Rihanna, Sandra Bullock, Sarah Paulson

---

# Dog. Un câine de legendă

DOG/ 2021

Sâmbătă, 21 septembrie, la 20:00

Regia: Reid Carolin, Channing Tatum

Cu: Channing Tatum, Ryder McLaughlin, Jane Adams

---

# Luptând alături de familie

FIGHTING WITH MY FAMILY/ 2019

Vineri, 27 septembrie, la 20:00

Regia: Stephen Merchant

Cu: Dwayne Johnson, Florence Pugh, Jack Lowden, Lena Headey, Nick Frost, Vince Vaughn

---

# Un bărbat pe nume Otto

A MAN CALLED OTTO/ 2022

Sâmbătă, 28 septembrie, la 20:00

Regia: Marc Forster

Cu: Tom Hanks, Rachel Keller

Despre Film Now

Programul Film Now este disponibil pe site-ul https://www.filmnow.ro/program.

Pentru mai multe informaţii:

Departamentul Comunicare și CSR

comunicare@digi.ro

 

Telefon: +40 31 400 42 44

www.digi.ro

https://www.facebook.com/digipunctro

Film Now este parte a grupului Digi. Grupul mai deține canalele Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, cele de muzică, UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio PROFM, Digi FM, Dance FM, Chill FM, DIGI 24 FM.

Alte anunturi

Vizual Comunicat de Presă _ Audiențe stații radio

Topul radiourilor din România: Succes pe toată linia pentru Digi FM, PRO FM, Dance FM și Digi24 FM!

Toamna readuce atât emisiunile preferate în grilele de programe, cât și veștile...

Vizual Comunicat de Presă _ DIGI FM_ sezon nou de programe Newsic Radio

Din 9 septembrie, programele preferate revin în grila de toamnă Digi FM, Newsic Radio

Începând de luni, 9 septembrie, odată cu deschiderea porților către un nou an...

Vizual_PROFM_WTFUN_septembrie 2024

WTFun revine din 2 septembrie la PRO FM, cu Bianca, Bodonea și Bogdan

Începând din 2 septembrie, emisiunea “WTFun” se întoarce la PROFM, de luni până...

1280x720px_comunicat

„Back to school” revine cu 50% discount, timp de 9 luni, la portarea în rețeaua mobilă DIGI

În toiul pregătirilor pentru debutul anului școlar, mult așteptata ediție “Back...