Demi Moore, mai apropiată ca oricând de Bruce Willis, de când actorul are demență: "Când sunt în L.A., trec săptămânal pe la el"
Demi Moore și Bruce Willis sunt un exemplu de foști soți celebri care au rămas prieteni după divorț. De când actorul în vârstă de 69 de ani are probleme de sănătate și a fost diagnosticat cu demență, fosta lui parteneră de viață, cu care are trei fete, îi e mai apropiată ca oricând.
De altfel, Demi Moore a făcut câteva declarații, zilele trecute, despre starea lui Bruce Willis. Aceasta a spus că prețuiește timpul pe care-l are cu fostul soț și cu familia, mai ales că se înțelege grozav cu actuala lui soție și cu fiicele lor.
Invitată în emisiunea lui Drew Barrymore, actrița de 61 de ani a făcut câteva dezvăluiri din trecutul ei comun cu Willis, dar și despre cum o duce el în prezent.
"Îl știu de pe vremea când era barman la Cafe Central în New York", a spus Demi, după care Drew a întrebat-o cum se simte Bruce acum. "Având în vedere datele problemei, e într-un loc stabil", a spus ea. Apoi, a detaliat cum se strânge toată familia în jurul lui: "Ceea ce le spun copiilor mei este să-l 'întâlnească' în locul unde se află. Nu te agăți de cine era sau de cine vrei să fie, ci de cine este în acest moment. Și din asta reiese o asemenea frumusețe, bucurie și dragoste. Când sunt în L.A., trec în fiecare săptămână pe la el și prețuiesc cu adevărat timpul pe care-l împărtășim cu toții".
Demi Moore și Bruce Willis au fost căsătoriți din 1987 până în 2000. Au trei fete împreună: Rumer, Scout și Tallulah. Fiica cea mare i-a și făcut bunici acum un an.
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Bruce Willis
Boala lui Bruce Willis, care şi-a încheiat cariera în primăvara lui 2022 din cauza unor probleme de sănătate, s-a agravat şi actorul suferă în prezent de o formă de demență incurabilă, potrivit unui nou diagnostic medical, a anunţat familia sa în februarie 2023.
Bruce a fost diagnosticat inițial cu afazie, o tulburare de limbaj cauzată de leziuni cerebrale. Dar de anul trecut, "boala lui Bruce a progresat şi avem acum un diagnostic mai precis: demenţă frontotemporală", au explicat apropiaţii săi .
"Din păcate, dificultăţile de comunicare sunt doar un simptom al bolii cu care se confruntă Bruce", a explicat familia, spunând că "se simte împăcată că are în sfârşit un diagnostic clar".
Degenerescenţa frontotemporală (FTD) este o boala neurodegenerativă, înrudită cu boala Alzheimer. Persoanele cu DFT pot avea probleme de memorie, modificări de comportament sau dificultăţi de vorbire sau de mişcare.
"În prezent, nu există niciun tratament pentru această boală, o realitate care sperăm să se schimbe în anii următori", a subliniat familia. "Pe măsură ce starea lui Bruce progresează, sperăm că media se vor concentra pe scoaterea la lumină a acestei boli care necesită mult mai multă conştientizare şi cercetare", au adăugat cei apropiaţi.