Imagini duioase cu Bruce Willis și fiica lui de 11 ani, cu ocazia zilei de naștere a puștoaicei. Momente memorabile pentru starul diagnosticat cu demență
A fost sărbătoare în familia lui Bruce Willis. După ce starul de 68 de ani a fost diagnosticat cu demență, toți apropiații încearcă să-i facă viața cât mai frumoasă și mai memorabilă. Cu ocazia zilei de naștere a fetiței sale, Mabel, soția lui Bruce, Emma, a împărtășit câteva imagini din arhiva de familie.
În pozele cu pricina, înșiruite într-un filmuleț care i-a cucerit pe admiratori, Bruce Willis apare în ipostaze de suflet alături de Mabel, care a împlinit 11 ani.
Urcată pe umerii starului sau ținută în brațe când era bebeluș, pupată duios pe frunte și bucurându-se de natură, fetița apare mereu fericită, cu zâmbetul pe buze. Momentele frumoase de familie s-au transformat în amintiri prețioase pentru toți.
"La mulți ani, Mabel Ray! Energia ta este infecțioasă. Poți lumina o cameră întreagă cu zâmbetul și căldura ta. Cum îți iubești familia și prietenii și cum ai grijă de ei este ceva frumos la care sunt martoră. Continuă să strălucești, dragostea mea, și amintește-ți mereu să trăieși la maximum", a scris Emma Heming Willis în dreptul colajului cu micuța sărbătorită.
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Bruce Willis
Boala lui Bruce Willis, care şi-a încheiat cariera în primăvara lui 2022 din cauza unor probleme de sănătate, s-a agravat şi actorul suferă în prezent de o formă de demență incurabilă, potrivit unui nou diagnostic medical, a anunţat familia sa în februarie 2023.
Actorul în vârstă de 68 de ani a suferit iniţial de afazie, o tulburare de limbaj cauzată de leziuni cerebrale. Dar de anul trecut, "boala lui Bruce a progresat şi avem acum un diagnostic mai precis: demenţă frontotemporală", au explicat apropiaţii săi .
"Din păcate, dificultăţile de comunicare sunt doar un simptom al bolii cu care se confruntă Bruce", a explicat familia, spunând că "se simte împăcată că are în sfârşit un diagnostic clar".
Degenerescenţa frontotemporală (FTD) este o boala neurodegenerativă, înrudită cu boala Alzheimer. Persoanele cu DFT pot avea probleme de memorie, modificări de comportament sau dificultăţi de vorbire sau de mişcare.
"În prezent, nu există niciun tratament pentru această boală, o realitate care sperăm să se schimbe în anii următori", a subliniat familia. "Pe măsură ce starea lui Bruce progresează, sperăm că media se vor concentra pe scoaterea la lumină a acestei boli care necesită mult mai multă conştientizare şi cercetare", au adăugat cei apropiaţi.