Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”
Orlando Bloom, cunoscut pentru rolurile sale iconice din blockbuster-urile „Lord of the Rings„ și „Pirates of the Caribbean”, dezvăluie acum adevărul despre singurul rol major pe care nu l-ar mai juca niciodată și pe care îl consideră uitat.
Într-un interviu pentru Variety, actorul britanic în vârstă de 47 de ani a vorbit despre această experiență neplăcută din cariera sa. Întrebat dacă își poate aminti replici din diversele sale filme, Bloom a fost pus în dificultate când a venit vorba despre un anumit film care a strâns sume impresionante la box-office. Deși pelicula a fost un succes financiar, el a recunoscut că a „șters” acea experiență din mintea sa.
Actorul britanic a recunoscut că este vorba despre filmul „Troy” din 2004, în care a jucat alături de Brad Pitt. Bloom a admis că nu are amintiri plăcute legate de această producție cinematografică.
„Mi-am șters filmul din minte. Nu mai știu nimic”, a recunoscut actorul.
„Troy” a fost o adaptare a epopeii lui Homer și Posthomerica lui Quintus Smyrnaeus, iar în distribuție se numărau nume sonore precum Brad Pitt, în rolul lui Ahile, și Brian Cox, în rolul regelui Agamemnon. Cu încasări de peste 497 de milioane de dolari la nivel mondial, „Troy” a fost unul dintre blockbuster-ele verii din acel an. Cu toate acestea, pentru Bloom, această experiență nu a fost una plăcută.
Câți bani a câștigat Orlando Bloom pentru rolul din „Stăpânul Inelelor”
Orlando Bloom a dezvăluit într-un interviu la Howard Stern suma pe care a câștigat-o pentru rolul din trilogia „The Lord of the Rings”. Deși trilogia a înregistrat câștiguri de peste 2,9 miliarde de dolari la nivel mondial, Orlando nu s-a ales cu o suma mare, dar i-a adus faima.
„Nimic, am primit mai nimic. 175.000 de dolari. Dar a fost cel mai mare cadou din viața mea. Glumești? Aș face-o din nou pentru jumătate din banii aceia”, a recunoscut actorul.
Bloom a debutat ca elful Legolas în „The Fellowship of the Ring” în 2001, au urmat apoi „The Two Towers” în 2002 și „The Return of the King” în 2003.