Kurt Iswarienko și Shannen Doherty Kurt Iswarienko și Shannen Doherty / Foto: Profimedia

Shannen Doherty a semnat actele de divorț cu o zi înainte să moară. Renunțase la banii pe care-i cerea lui Kurt Iswarienko

Cu doar o zi înainte să moară, Shannen Doherty a semnat finalizarea divorțului de Kurt Iswarienko. Aceasta și-a dorit să soluționeze divorțul, așa că pe și-a pus semnătura pe acte în 12 iulie, în timp ce fostul ei soț a făcut-o chiar în ziua în care actrița și-a dat ultima suflare.

Potrivit unor documente obținute de People, Shannen Doherty a fost de acord să renunțe la pensia de întreținere pe care i-o cerea fostului soț. A semnat actele cu doar o zi înainte de a muri. De asemenea, a agreat o "dizolvare implicită sau necontestată" a mariajului, indicând că cei doi foști parteneri au finalizat procedura de divorț în afara instanței.

Citește și: Mama lui Shannen Doherty, primele declarații după moartea actriței: „Fetița mea frumoasă!”

"Părțile au încheiat un acord scris cu privirea la bunurile lor și la drepturile lor de căsătorie, care a fost depus în instanță", se arată în documente.

Iswarienko a semnat în ziua următoare, cea în care Doherty a și murit.

Shannen Doherty l-a acuzat pe fostul soț că întârzie intenționat divorțul

*EXCLUSIVE* Shannen Doherty and Kurt Iswarienko shop at Vintage Grocers Shannen Doherty, Kurt Iswarienko
Shannen Doherty și Kurt Iswarienko. Profimedia

Citește și: Shannen Doherty, lovită din toate părțile. Înainte să intre în operația pe creier a aflat că soțul o înșela de 2 ani: "M-am simțit trădată"

Shannen și Kurt s-au căsătorit în octombrie 2011. Starul din "Beverly Hills, 90210" a intentat divorț în aprilie 2023, după aproape 12 ani de mariaj.

Înainte de moartea actriței, cei doi au fost implicați într-o adevărată bătălie de divorț. Luna aceasta, Doherty chiar a susținut că fostul soț prelungește procedurile în speranța că ea va muri înainte să fie nevoit să-i plătească pensie de întreținere.

„Nu este corect ca lui Kurt să i se permită să prelungească divorțul sperând că voi muri înainte să fie obligat să plătească, în timp ce el își continuă viața și își ignoră responsabilitățile față de soția sa bolnavă de mai mult de 11 ani”, a scris Doherty în documentele depuse în instanță. Aceasta îi cerea fostului soț, de profesie fotograf, să-i dea în jur de 15.000 de dolari lunar ca pensie de întreținere, întrucât ea nu mai putea lucra din cauza bolii.

Iswarienko a contracarat aceste afirmații. Avocatul lui a spus că a înaintat o ofertă în octombrie 2023, dar Doherty a refuzat-o. "Kurt nu așteaptă ca Shannen să moară. Vrea ce e mai bun pentru ea și își dorește ca amândoi să lase totul în spate și să meargă înainte", a transmis avocatul fotografului.

Shannen Doherty a aflat înainte de o operație că soțul avea o relație în paralel

Shannen Doherty
Shannen Doherty, pe patul de spital / Foto: Profimedia

Toate problemele de sănătate pe care Shannen Doherty le-a dus pe picioare aproape un deceniu au coincis, chiar într-un moment critic, înainte de a intra într-o operație pe creier, cu aflarea unei informații care i-a distrus moralul: soțul avea o relație în paralel.

"Am intrat în operație dimineața devreme și am făcut asta după ce am aflat că mariajul meu se terminase, că soțul meu avea o aventură de doi ani. Nu am putut să merg la acea operație cu el, deși el a vrut să meargă. M-am simțit atât de trădată. M-am simțit atât de neiubită de cineva cu care am fost 14 ani, de cineva pe care l-am iubit din toată inima mea", a povestit Shannen în podcastul ei, în decembrie 2023.

Citește și: Ultimele fotografii cu Shannen Doherty în viață. Cum arăta actrița din „Beverly Hills 90 210” în urmă cu aproape o lună

"Să treci prin toate astea în timp ce încerci să-ți dai seama dacă divorțezi și să ajungi la adevăr...", a mai adăugat actrița din "Beverly Hills, 90210". Aceasta a spus și că devenise "obsedată" să afle adevărul despre aventura soțului ei, având "conversații și așteptând ca cineva să fie onest cu mine".

"Dacă ai împărțit 14 ani cu cineva și înșeli, nu merită acea persoană adevărul absolut indiferent de cât de mult o să o doară?" - s-a întrebat mai mult pentru sine Shannen. Aceasta a ajuns și la femeia cu care soțul a înșelat-o și a stat de vorbă cu ea. "A fost jenant. Sunt îngrozită că nu pot ține de o relație. M-am gândit că este o reflecție a mea, dar cred că de data asta este a lui. Am eșuat de trei ori în căsătorie, dar încă mai cred în dragoste. Îmi asum responsabilitatea pentru unele probleme din mariaj.  Nu numai pentru cum am fost eu, dar și pentru impactul pe care cancerul l-a avut asupra căsniciei mele și asupra lui".

Shannen Doherty a murit la 53 de ani, după 9 ani de luptă cu cancerul

Shannen Doherty a murit la doar 53 de ani, după o luptă lungă cu cancerul. Vestea tragică a fost confirmată de familia ei, prin intermediul publicistului său.

Shannen Doherty a murit. Actrita din "Beverly Hills, 90210" s-a stins înconjurată de cele mai dragi persoane.

"Cu inima grea confirm decesul actriței Shannen Doherty. Sâmbătă, 13 iulie, a pierdut bătălia cu cancerul, după mulți ani în care s-a luptat cu boala", a transmis publicistul actriței, pentru People.

"Fiică devotată, soră, mătușă și prietenă, ea a fost înconjurată de toți cei dragi, precum și de câinele ei, Bowie. Familia ei cere să-i fie respectată intimitatea pentru a-și putea duce doliul în pace", a mai precizat reprezentantul actriței.

Citește și: Când a aflat Shannen Doherty că suferă de cancer și cum i-a afectat viața profesională diagnosticul pus de medici: „Mintea mea era copleșită!”

Programul Zilei

marți27.08
miercuri28.08
joi29.08
vineri30.08
sâmbătă31.08
06:10 Comanda
08:00 Un an de pomina
09:35 Mad Max: Drumul furiei
11:30 Blonda de la drept 2
13:00 Calul de lupta
16:55 inzestrata
18:30 Alpha
20:00 Ultimul sarut
21:40 Ucenic pentru crima
23:25 Jerry Maguire
01:35 Murdarie
03:10 Insula Shutter
05:20 Ronin
07:15 Calul de lupta
09:35 Alpha
12:50 Misterele Darrow: Cazul cantaretei
16:30 Ma dau in vant dupa cumparaturi
18:10 inapoi in Burgundia
20:00 Antitrust
21:45 Sange si praf
23:20 Constantin
01:15 Imperiul coruptiei
04:50 Ma poti ierta vreodata?
06:30 Iubesc pe cine nu trebuie
08:10 Antitrust
09:55 Cometa
11:25 Misterele Darrow: Cazul cantaretei
12:45 Drumul spre regasire
14:30 Misiune: Imposibila. Natiunea secreta
16:35 Oda bucuriei
18:10 Primul Contact
20:00 Norocosul
22:00 Localnicii
23:30 Suprematie
01:15 Joc periculos
02:50 Prizoniera in panza de paianjen
04:40 Sydney White si cei sapte tocilari
06:25 Primul Contact
08:15 Vinovat si victima
09:55 Norocosul
12:00 Omul-Paianjen: intoarcerea acasa
14:05 O fata de milioane
16:15 Kandahar: Misiune mortala
18:10 Gandire critica
20:00 Speed Racer
23:35 Absolut orice
01:00 Imaginea crimei
01:10 Ceilalti
02:40 Piratul cibernetic
02:50 Legaturi de sange
04:15 Abraham Lincoln: Vanator de Vampiri
04:50 Mami
07:20 Dincolo de usi
08:55 Pinguinii domnului Popper
10:25 Speed Racer
12:35 Master and Commander: La capatul Pamantului
14:45 Regulile nu se aplica
16:45 Infinit
18:25 Sunt spion
20:00 I Wanna Dance with Somebody

Ultimele știri

tom, suri
Tom Cruise îi plătește facultatea lui Suri. Tatăl și fiica nu au mai fost văzuți împreună de 11 ani, iar ea a renunțat la numele lui

Fata lui Tom Cruise a început facultatea, iar actorul din „Top Gun” îi plătește în continuare lui Suri școlarizarea, deși cei doi nu-și...

Jenna Ortega/ Profimedia
Jenna Ortega s-a luptat cu Zendaya pentru rolul iconic din „Dune”. Actrița din „Wednesday” avea doar 15 ani

Jenna Ortega, cunoscută pentru rolul său iconic din serialul „Wednesday”, a dezvăluit recent că dat audiție pentru un rol major la vârsta...

Halle Berry și Olivier Martinez
Halle Berry continuă „războiul” cu Olivier Martinez. Ei luptă pentru custodia fiului lor și și-au adus noi acuzații: „E neglijent!”

Actrița Halle Berry și fostul ei partener, Olivier Martinez, continuă lupta pe custodia fiului lor, Maceo, în vârstă de zece ani, iar de...

Partenerii noștri

Prințesa Martha a Norvegiei, dezvăluiri despre nunta controversată cu un șaman american: „Suntem foarte entuziasmați!” Ce spune Durek
Prințesa Martha a Norvegiei, dezvăluiri despre nunta controversată cu un șaman american: „Suntem foarte entuziasmați!”...

Prințesa Martha a Norvegiei, dezvăluiri despre nunta controversată cu un șaman american: „Suntem...

PeRoz.ro
Bogdan de la Ploiesti a recunoscut ca are doi copii. Dezvaluirea emotionanta a fost facuta in timpul unui concert
Bogdan de la Ploiesti a recunoscut ca are doi copii. Dezvaluirea emotionanta a fost facuta in timpul unui concert

Bogdan de la Ploiesti a recunoscut ca are doi copii. Dezvaluirea emotionanta a fost facuta in...

Utv.ro
De ce nu ar trebui să adaugi banane în smoothie-uri. Semnalul de alarmă tras de un gastroenterolog: „Mulți pacienți fac această greșeală!”
De ce nu ar trebui să adaugi banane în smoothie-uri. Semnalul de alarmă tras de un gastroenterolog: „Mulți pacienți fac...

De ce nu ar trebui să adaugi banane în smoothie-uri. Semnalul de alarmă tras de un gastroenterolog...

Digi-World.tv
Val de reacții după ce Mariah Carey a dezvăluit că mama și sora ei au murit în aceeași zi: „Ești mai puternică decât crezi!”
Val de reacții după ce Mariah Carey a dezvăluit că mama și sora ei au murit în aceeași zi: „Ești mai puternică decât...

Val de reacții după ce Mariah Carey a dezvăluit că mama și sora ei au murit în aceeași zi: „Ești...

ProFM.ro
Ce e gata să facă Rangers dacă Ianis Hagi nu-și găsește echipă până la toamnă: "Oricum n-ar fi făcut avere!"
Ce e gata să facă Rangers dacă Ianis Hagi nu-și găsește echipă până la toamnă: "Oricum n-ar fi făcut avere!"

Momentan e exilat la echipa a doua a scoțienilor.

DigiSport.ro
Momentul când o femeie încearcă să mângâie un tigru la Grădina Zoologică din Bridgeton. Aproape a fost sfâșiată de animal
Momentul când o femeie încearcă să mângâie un tigru la Grădina Zoologică din Bridgeton. Aproape a fost sfâșiată de...

Momentul când o femeie încearcă să mângâie un tigru la Grădina Zoologică din Bridgeton. Aproape a...

Digi-AnimalWorld.tv
Acropola din Atena lansează un sistem de vizite private pentru suma de 5.000 de euro
Acropola din Atena lansează un sistem de vizite private pentru suma de 5.000 de euro

Acropola din Atena lansează un sistem de vizite private pentru suma de 5.000 de euro

Digi-Life.tv
Câți bani încasează o femeie care a lucrat 13 ani în condiții grele după ce i-a fost recalculată pensia. Sora ei, revoltată: „Suntem niște `mămăligi`, ne merităm soarta!”
Câți bani încasează o femeie care a lucrat 13 ani în condiții grele după ce i-a fost recalculată pensia. Sora ei...

Câți bani încasează o femeie care a lucrat 13 ani în condiții grele după ce i-a fost recalculată...

DigiFM.ro
tom, suri
Tom Cruise îi plătește facultatea lui Suri. Tatăl și...
Filmnow.ro