tom cruise Tom Cruise / Foto: Profimedia

Tom Cruise, imaginile care au stârnit controverse. Actorul din „Top Gun” a fost acuzat din nou că este de nerecunoscut din cauza procedurilor estetice

Tom Cruise, actorul în vârstă de 61 de ani, a fost acuzat în repetate rânduri că a apelat la fillere și alte proceduri estetice pentru a-și păstra tinerețea, iar acum a stârnit din nou controverse.

Prezent la gala caritabilă organizată de Air Ambulance din Londra, unde s-a fotografiat alături de prințul William, Tom Cruise a fost din nou în centrul atenției și a reușit să stârnească numeroase comentarii cu privire la aspectul lui fizic.

Tom Cruise, la gala Air Ambulance din Londra, februarie 2024
Tom Cruise, la gala Air Ambulance din Londra, februarie 2024 / Profimedia Images

În cadrul imaginilor surprinse la eveniment, actorul din „Top Gun” poate fi văzut îmbrăcat într-un costum elegant, pe care l-a asortat cu o cămașă albă și papion. Acesta s-a fotografiat alături de prințul William și a zâmbit în permanență.

Citește și: Demi Moore, despre ce a însemnat să lucreze cu Tom Cruise, Jack Nicholson și Patrick Swayze: Sunt câteva lucruri amuzante

Tom Cruise, la gala Air Ambulance din Londra, alături de prințul William, februarie 2024 / Profimedia Images
Tom Cruise, la gala Air Ambulance din Londra, alături de prințul William, februarie 2024 / Profimedia Images

Ce a atras atenția multora este faptul este aspectul său fizic, care s-a schimbat dramatic în ultimii 40 de ani, de când actorul este în lumina reflectoarelor. Concret, acum starul de la Hollywood își poartă părul mai lung, însă ridurile sale nu mai sunt atât de accentuate, cel mai probabil datorită unor fillere la care a apelat.

Citește și: Tom Cruise, dezvăluiri despre „cea mai mare cascadorie din istoria cinematografiei”: „A existat un punct interzis, ai nevoie de foarte multe cunoștințe!”

Tom Cruise, la începutul carierei

Tom Cruise avea doar 24 de ani când a fost ales să joace în primul film „Top Gun”. Ulterior acesta a jucat în „The Colour Of Money”, în 1986 și în „All The Right Moves”, în 1983.

Tom Cruise
Tom Cruise, într-o scenă din Top Gun (1986) / Foto: Profimedia

În acea perioadă actorul a cunoscut celebritatea și a ajuns să fie recunoscut pe stradă, ceea ce a fost complet surprinzător pentru el: „Sunt foarte discret, cumva în lumea mea. Dintr-o dată am ajuns să fiu privit când mergeam pe stradă, mă gândeam că mi se întâmplă ceva. Am avut nevoie de timp să mă obișnuiesc”, spunea el pentru revista Interview.

Tom Cruise, pe culmile succesului

Tom Cruise a devenit rapid unul dintre cei mai îndrăgiți și bine plătiți actori de la Hollywood. În plus, se mândrea și cu un fizic impresionant.

În 1999, cu câteva luni înainte de a pune capăt mariajului cu Nicole Kidman, el a fost nominalizat la SAG Awards, la categoria „cel mai bun actor în rol secundar” pentru interpretarea din filmul „Magnolia”. În același an, el a fost ales să joace în „Misiune Imposibilă”, franciză care s-a bucurat de un succes răsunător de-a lungul anilor. 

Tom Cruise și Nicole Kidman
Tom Cruise și Nicole Kidman au fost căsătoriți aproape 12 ani. / Foto: Profimedia

2021, anul în care a început să stârnească numeroase comentarii

 Citește și: Actorii din Misiune Imposibilă, despre generozitatea lui Tom Cruise și cadourile primite de la superstar: “E dornic să-și arate aprecierea”

În urmă cu aproape trei ani, Tom Cruise a creat un val de reacții pe internet după ce a apărut în public cu fața complet schimbată, de parcă ar fi luat mai multe kilograme în plus peste noapte. Imediat, un grup de doctori esteticieni au explicat ce s-a întâmplat cu chipul lui, dezvăluind intervențiile estetice la care cred că a apelat starul din "Mission Impossible".

Wimbledon Tennis Championships, Day 12, The All England Lawn Tennis and Croquet Club, London, UK - 10 Jul 2021
Tom Cruise și Hayley Atwell, Foto: Profimedia

Imaginile cu actorul  au început să circule pe internet după ce acesta a participat la un meci de baseball cu fiul său adoptiv, Connor, în vârstă de 26 de ani. În urma fotografiilor, internetul a intrat într-o frenezie totală, întrebându-se ce s-a întâmplat cu chipul actorului, care a devenit vizibil mai umflat, mai ales în zona obrajilor.

Citește și: Shannen Doherty, dezvăluiri despre cel mai greu moment din timpul luptei cu cancerul: ”A fost o bătălie pe care am dus-o pe cont propriu!”

Din acest motiv, dr. Nyla Raja, un doctor estetician din Londra, a explicat pentru Femail ce s-a întâmplat cu adevărat cu fața lui Tom Cruise, relatează Daily Mail.

Conform acesteia, actorul ar fi exagerat cu intervențiile estetice, mai exact fillerele, substanțe menite să îmbunătățească aspectul ridurilor și să uniformizeze aspectul total al fetei.

"S-ar părea că Tom a făcut exces de injecții antirid și fillere, ceea ce a avut efect negativ asupra aspectului său", a spus Dr. Nayla, potrivit Daily Mail.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Dr. Ross Perry și Dr. Esho, alți doi doctori esteticieni, consideră că aspectul schimbat al lui Tom Cruise este cauzat de o combinație între creșterea în greutate și intervențiile estetice.

"Tom arată semnificativ diferit în cele mai recente poze și aș sugera că este o combinație de creștere în greutate și fillere dermice"

"Mission: Impossible - Fallout" U.S. Premiere
Tom Cruise în 2018, înainte de intervențiile excesive Foto: Profimedia

Totodată, aceștia explică faptul că, odată cu înaintarea în vârstă, pielea își pierde din elasticitate și devine căzută, iar în cazul lui Tom, zona obrajilor este întinsă și pufoasă în același timp, fapt cauzat de excesul de fillere injectate în acea zonă.

Citește și: Fiica lui Owen Wilson a împlinit trei ani, dar actorul n-a văzut-o niciodată. Fosta lui parteneră a rupt tăcerea: ”Nu a întâlnit-o, din păcate!”

De asemenea, aceștia au sesizat lipsa liniilor de expresie din jurul gurii, ce sunt normale atunci când o persoană zâmbește, precum și fruntea netedă, detalii ce indică că Tom Cruise a apelat la botox.

Programul Zilei

joi24.10
vineri25.10
sâmbătă26.10
duminică27.10
luni28.10
marți29.10
07:20 Iubeste-ma daca poti!
08:50 Cavalerul negru: Legenda renaste
11:25 Fiul meu
12:50 Man of Steel: Eroul
15:05 Omu' de la Zoo
16:40 Un Craciun printre straini
18:05 Mad Max: Drumul furiei
20:00 Alegerea
21:45 Pericol iminent: Batalia de la Long Tan
23:35 3000 de ani de dorinta
01:15 Ritualul
03:05 Puzzle chinezesc
05:00 JFK
08:00 Pericol iminent: Batalia de la Long Tan
09:50 Omu' de la Zoo
11:25 Alegerea
13:10 Aproape letala
14:45 Blonda de la drept 2
16:15 Respect
18:35 Misterele Darrow: Cazul cantaretei
20:00 Un barbat pe nume Otto
22:00 Hansel si Gretel: Vanatorii de vrajitoare
23:25 Ucenic pentru crima
01:10 Un om fidel
02:25 Patologie
03:55 Salveaza-ma
06:55 Misterele Darrow: Cazul cantaretei
08:15 Blonda de la drept 2
09:45 Mumiile: Aventuri moderne
11:10 Un barbat pe nume Otto
13:10 Totul e iluminat
14:50 Alpha
16:20 Omul bicentenar
18:25 Boss Level. Capcana timpului
20:00 Goosebumps: iti facem parul maciuca
21:40 intalnire exploziva
23:25 Detroit
01:40 Prizoniera in panza de paianjen
03:30 Foc viu
04:55 Omul bicentenar
06:00 Viata electrizanta a lui Louis Wain
07:45 intalnire exploziva
09:30 Goosebumps: iti facem parul maciuca
12:30 Tata in razboi cu... Tata
14:00 Infinit
15:40 Codul lui Da Vinci
18:00 Mandrie si Prejudecata
21:50 Cei sapte magnifici
01:40 Trupuri trupuri trupuri
03:10 Joc periculos
04:45 Anotimpul Vrajitoarei
06:15 Cei sapte magnifici
08:25 Mandrie si Prejudecata
12:15 Prestigiul
14:20 Calatoria vietii
18:15 inainte sa te cunosc
20:00 Piratii Rock-ului
22:15 O terapie pentru viata
00:40 Mostenire cu scandal
02:10 Datorie si onoare
03:45 Scapa daca poti!
05:20 Cu orice pret
07:00 Piratii Rock-ului
11:30 Dadaca perfecta
13:05 Un Craciun neasteptat
14:30 Triplu X
16:25 Drumul spre regasire
18:10 Vanatorii de fantome
20:00 Judecatorul
22:15 Petrecere acasa
01:55 Candyman
03:25 Razbunarea gemenilor 2
05:20 Dupa ce ne-am certat

Ultimele știri

Selena Gomez la premiera filmului „Emilia Perez”/ Profimedia
Selena Gomez, superbă într-o rochie neagră la premiera filmului „Emilia Perez”. A atras toate privirile pe covorul roșu

Selena Gomez a atras toate privirile la premiera din Los Angeles a noului film „Emilia Perez”, unde a strălucit pe covorul roșu într-o...

The New York Premiere of 'Venom: The Last Dance'
Tom Hardy dezvăluie numele celui mai bun „Spider-Man”: Cred că este un actor grozav. Mi-ar plăcea să lucrez cu el

Tom Hardy a fost prezent pe covorul roșu la premiera mondială a filmului „Venom: The Last Dance”, în New York, spre încântarea fanilor care...

'Glass Onion: A Knives Out Mystery' premiere, 66th BFI London Film Festival, UK - 16 Oct 2022
Daniel Craig, despre motivul pentru care rolul lui James Bond l-a împiedicat să accepte alte proiecte: „Sunt foarte privilegiat!”

După aproape 15 ani în care i-a dat viață lui James Bond, unul dintre cele mai îndrăgite personaje din cinematografie, Daniel Craig este...

Partenerii noștri

Cum s-a fotografiat o femeie, mama a trei copii, după ce i s-a spus să se apuce de sport, că nu arată bine. Imaginile sunt virale
Cum s-a fotografiat o femeie, mama a trei copii, după ce i s-a spus să se apuce de sport, că nu arată bine. Imaginile...

Cum s-a fotografiat o femeie, mama a trei copii, după ce i s-a spus să se apuce de sport, că nu...

PeRoz.ro
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit

Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit

Utv.ro
Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”
Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de...

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale...

Digi-World.tv
Se specula că divorțează, dar Bianca Censori și Kanye West sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cum au fost surprinși în Tokyo
Se specula că divorțează, dar Bianca Censori și Kanye West sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cum au fost surprinși în...

Se specula că divorțează, dar Bianca Censori și Kanye West sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cum...

ProFM.ro
Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”
Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”

Avere de peste două miliarde de euro.

DigiSport.ro
Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile au stârnit vâlvă
Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile...

Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și...

Digi-AnimalWorld.tv
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea...

Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a...

Digi-Life.tv
Lucian Viziru rămâne de tot acasă, după 7 ani în care a fost antrenor de tenis în Germania. Cu ce se ocupă aici: “Așteptăm să vedem ce iese”
Lucian Viziru rămâne de tot acasă, după 7 ani în care a fost antrenor de tenis în Germania. Cu ce se ocupă aici...

Lucian Viziru rămâne de tot acasă, după 7 ani în care a fost antrenor de tenis în Germania. Cu ce...

DigiFM.ro
Selena Gomez la premiera filmului „Emilia Perez”/ Profimedia
Selena Gomez, superbă într-o rochie neagră la...
Filmnow.ro