eva mendes, ryan gosling, ashton kutcher, mila kunis, penelope cruz, javier bardem Eva Mendes și Ryan Gosling, Ashton Kutcher și Mila Kunis, Penelope Cruz și Javier Bardem / Foto: Profimedia

15 cupluri celebre care s-au cunoscut pe platourile de filmare. Iubiri mai spectaculoase decât în peliculele în care au jucat

În lumea strălucitoare de la Hollywood, e greu ca un star de cinema să-și facă o relație de iubire cu o persoană din afara domeniului. Deși cele mai multe povești de dragoste dintre două vedete încep furtunos și se termină brusc, unele dintre ele au trecut testul timpului. Iată 15 cupluri de actori care s-au cunoscut pe platourile de filmare.

1. Goldie Hawn și Kurt Russell

Goldie's Love In For Kids - Arrivals
Goldie Hawn și Kurt Russell. Getty Images

Goldie Hawn și Kurt Russell sunt împreună de peste 40 de ani. S-au cunoscut pe când lucrau la "The One and Only, Genuine, Original Family Band", în 1966, dar atunci au rămas simpli colegi. Goldie s-a căsătorită apoi cu Gus Trikonis, din 1969 până în 1976. Pentru vedeta din "Cactus Flower" a urmat mariajul cu Bill Hudson, cu care are doi copii, Oliver și Kate. S-au despărțit însă în 1982. La rândul său, Russell a fost căsătorit cu Season Hubley din 1979 până în 1983.

Hawn și Kurt s-au reîntâlnit la filmările pentru "Swing Shift", în 1984, film în care au jucat împreună. Au început o relație, iar doi ani mai târziu i-au spus bun venit pe lume fiului lor, Wyatt.

Hawn și Russell au vorbit despre relația lor în timpul unui interviu acordat revistei People, unde acesta din urmă a recunoscut că el și Goldie nu au simțit niciodată nevoia să-și oficializeze relația. Nu sunt căsătoriți și nici nu vor să facă asta vreodată, dar se iubesc, se respectă și se distrează și acum împreună.

2. Blake Lively și Ryan Reynolds

Ryan Reynolds și Blake Lively/ Profimedia
Ryan Reynolds și Blake Lively/ Profimedia
Experimentează istoria pământului ca o aventură dinamică și captivantă. Urmărește duminică de la 21:00 Minunile Pământului, pe Digi World. Hai să vezi în Digi Online!

Ryan Reynolds și Blake Lively s-au cunoscut în 2010, pe platourile de filmare de la "Green Lantern". La acel moment, ambii aveau alte relații. La sfârșitul lui 2011, când ieșiseră din respectivele povești, au început o relație, iar după un an s-au căsătorit. Acum au patru copii împreună.

Citește și: Blake Lively și Ryan Reynolds au egalat recordul lui Demi Moore și Bruce Willis, de acum 34 de ani. Cuplul căsătorit care face istorie

3. Rita Wilson și Tom Hanks

Tom Hanks și Rita Wilson
Tom Hanks și Rita Wilson / Foto: Profimedia

Tom Hanks și-a cunoscut actuala soție în 1981, pe platourile de la "Bosom Buddies". El era căsătorit la acel moment cu Samantha Lewes, cea care l-a făcut tată de două ori. Deși Rita a apărut în doar un episod, chimia a apărut imediat între ei. Tom Hanks şi Rita Wilson s-au căsătorit în 1988. Actorul din „Green Line” şi actriţa din „Asteroid City” au împreună doi fii, Chet şi Truman. 

4. Mila Kunis și Ashton Kutcher

American Express presents BST Hyde Park, Day 4, London, UK - 04 Jul 2024
Mila Kunis, Ashton Kutcher. BST Hyde Park. Londra. Profimedia

Aceștia s-au cunoscut pe platourile de la serialul "That '70s Show", lansat în 1998, în care au fost iubiți, cu mulți ani înainte de a începe o relație. Primul sărut al personajelor lor, Jackie și Kelso, a fost, de asemenea, primul sărut al actorilor. Sclipirea dintre ei nu a prins contur decât în 2012, când s-au reîntâlnit la un eveniment. În 2014 s-au căsătorit și de atunci au devenit părinții a doi copii.

5. Eva Mendes și Ryan Gosling

ryan gosling, eva mendes, jo 2024 (4)
Eva Mendes și Ryan Gosling, în tribune la JO 2024 / Foto: Profimedia

Formează unul dintre cele mai discrete cupluri din lumea vedetelor, dar dragostea dintre Eva Mendes și Ryan Gosling a prins contur încă de când s-au întâlnit în 2012, pe platourile de filmare de la "The Place Beyond the Pines". Cei doi nu sunt căsătoriți, dar au două fiice, Esmeralda și Amada.

Citește și: Ieșire rară în familie. Ryan Gosling, Eva Mendes și fiicele lor, în tribune la JO de la Paris. Părinți devotați, cuplu discret

6. Penelope Cruz și Javier Bardem

*PREMIUM-EXCLUSIVE* PENELOPE CRUZ AND JAVIER BARDEM RARE SIGHTING AS COUPLE ENJOY A PDA FILLED HOLIDAY in ITALY
Penelope Cruz și Javier Bardem, în Sardinia, Italia. Profimedia

Un alt cuplu discret, care-și trăiește iubirea într-o liniște normală, este cel format din Penelope Cruz și Javier Bardem. Aceștia s-au cunoscut când au jucat împreună în "Jamon Jamon", în 1992, dar s-au îndrăgostit mult mai târziu. Se întâmpla în 2008, tot pe un platou de filmare, de data aceasta la "Vicky Cristina Barcelona". După doi ani de relație s-au căsătorit, iar acum sunt părinții lui Leo și Luna.

7. Jessica Alba și Cash Warren

Cash Warren și Jessica Alba
Cash Warren și Jessica Alba sunt căsătoriți din 2008 / Foto: Getty Images

O experiență profesională s-a transformat într-o poveste de iubire și pentru Jessica Alba și Cash Warren. În timp ce lucrau împreună la "Fantastic Four", în 2004, ea fiind personajul Susan Storm, iar el, asistent de producție la film, au și început op relație. În 2008 s-au căsătorit și de atunci au devenit părinți de trei ori.

8. Jada Pinkett Smith și Will Smith

FYC Red Carpet Event For FX's "FEUD: Capote Vs. The Swans"
Will Smith și Jada Pinkett Smith, la premiera "Bad Boys: Ride Or Die" / Foto: Profimedia

Jada Pinkett Smith a dat casting pentru a juca rolul iubitei lui Will Smith în serialul "The Fresh Prince of Bel-Air", în 1994. Rolul nu l-a luat, dar s-a ales cu un partener. În 1997 s-au căsătorit și au doi copii împreună. Acum un an anunțau că nu mai formează un cuplu din 2016. În ciuda faptului că trăiesc separat, nu au divorțat nici până astăzi și își sunt aproape unul altuia la evenimente publice și de familie.

9. Sarah Michelle Gellar și Freddie Prinze Jr.

Sarah Michelle Gellar
Sarah Michelle Gellar, alături de soțul ei, Freddie Prinze Jr. / Instagram

În 1997, Sarah și Freddie s-au cunoscut în timp ce filmau "I Know What You Did Last Summer". O relație de iubire s-a legat de abia în anul 2000. Sunt căsătoriți din 2001 și au doi copii.

10. Margot Robbie și Tom Ackerley

margot robbie și soțul ei
Margot Robbie și soțul ei, Tom Ackerly / Foto: Profimedia

Margot Robbie și Tom Ackerley s-au cunoscut în 2013 pe platourile de filmare ale dramei „Suite Française”, unde el lucra ca asistent de regie, iar ea juca unul dintre rolurile principale. Relația lor a evoluat rapid, devenind un cuplu în 2014, iar doi ani mai târziu, în 2016, s-au căsătorit într-o ceremonie discretă. De atunci, au lucrat împreună la mai multe proiecte de succes, inclusiv „I, Tonya”, „Birds of Prey” și recentul blockbuster „Barbie”, prin intermediul companiei lor de producție.

Cuplul a reușit să își mențină relația departe de ochii publicului, pășind pentru prima dată împreună pe covorul roșu abia în 2017, la aproape un an după căsătorie. Deși sunt discreți, Margot a declarat într-un interviu din 2018 că a fi căsătorită cu Tom a fost cea mai distractivă experiență din viața ei și că acest lucru i-a oferit un sentiment profund de responsabilitate și împlinire.

Citește și: VIDEO Cum a reacționat Margot Robbie când soțul ei a făcut un gest neașteptat și îndrăzneț pe covorul roșu, de față cu fotografii și cu alți actori

11. Zendaya și Tom Holland

Zendaya și Tom Holland/ Profimedia
Zendaya și Tom Holland/ Profimedia

Tineri, discreți și naturali, Zendaya și Tom Holland nu au vorbit des despre legătura lor. S-au cunoscut pe platourile de la "Spider-Man: Homecoming", dar au fost mereu rezervați în a dezvălui detalii despre povestea lor de iubire.

„Amândoi eram foarte, foarte tineri, dar cariera mea începuse deja să se dezvolte, iar a lui s-a schimbat peste noapte”, spunea Zendaya acum ceva timp, potrivit Daily Mail, continuând: „Pur și simplu am privit cum viața lui se schimbă sub ochii lui. Dar s-a descurcat frumos”.

12. Leighton Meester și Adam Brody

Leighton Meester și Adam Brody
Leighton Meester și Adam Brody / Foto: Profimedia

Chiar înainte de a se cunoaște în 2012, la filmările pentru "The Oranges", Leightn Meester recunoștea că Adam Brody îi căzuse cu tronc. Au început o relație în 2013, iar lucrurile au început să se miște rapid. După nouă luni, Brody o cerea de soție pe actrița din "Gossip Girl", iar după încă trei luni se căsătoreau în secret. Acum au doi copii împreună, o fată și un băiat.

13. Rachel Weisz și Daniel Craig

Daniel Craig și Rachel Weisz la Festivalul de Film de la Veneția/ Profimedia
Daniel Craig și Rachel Weisz la Festivalul de Film de la Veneția/ Profimedia

Deși rareori au vorbit despre relația lor, Daniel Craig și Rachel Weisz s-au conectat în 2010, în timp ce filmau "Dream House". Prima dată s-au întâlnit, însă, în anii '90. În iunie 2011 au făcut nuntă în secret, iar în 2018 au devenit părinții unei fetițe pe nume Grace.

Citește și: Daniel Craig, total diferit de “era” James Bond. În blugi, cu părul lung, de mână cu fermecătoarea lui soție, Rachel Weisz, în Veneția

14. Elizabeth Taylor și Richard Burton

Elizabeth Taylor, Richard Burton, 1963
Elizabeth Taylor, Richard Burton, 1963 / Foto: Profimedia

Unul dintre cele mai mediatizate cupluri din istoria Hollywoodului a fost cel format din Elizabeth Taylor și Richard Burton, care s-au despărțit și împăcat de nenumărate ori. S-au cunoscut în anii '60, când au jucat împreună în filmul "Cleopatra". Începutul a fost tumultos, dar chimia dintre ei nu putea fi negată. În timpul unei scene de iubire, au repetat episodul de mai multe ori, sărutul durând mai mult cu fiecare repetare. Chiar și când regizorul a strigat că avea cadrul perfect, scena a continua.

Citește și: Adevărul despre prietenia intimă dintre Elizabeth Taylor și Montgomery Clift. Actrița a încercat să-l seducă înainte de a afla un detaliu despre acesta

15. Angelina Jolie și Brad Pitt

Angelina Jolie și brad pitt
Brad Pitt și Angelina Jolie s-au despărțit la scurt timp după conflictul din avionul privat, ce a avut loc în septembrie 2016. / Foto: Profimedia

Deși nu mai sunt împreună și s-au despărțit cu scandal, iar divorțul nu a fost pronunțat nici după 8 ani, iubirea dintre Brad Pitt și Angelina Jolie a fascinat milioane de oameni. S-au îndrăgostit pe platourile de filmare de la "Mr. și Mrs. Smith", deși actorul era încă însurat cu Jennifer Aniston. Au adoptat trei copii și au alți trei copii biologici.

Citește și: Lupta dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de final, după 8 ani. Pasul important făcut de actor pentru a încheia oficial divorțul

Programul Zilei

miercuri18.09
joi19.09
vineri20.09
sâmbătă21.09
duminică22.09
luni23.09
marți24.09
07:45 Blonda de la drept 2
09:15 Balada lui Jimmy McCabe
10:45 Moulin Rouge!
12:45 Sydney White si cei sapte tocilari
14:30 Barbatii in negru 3
16:10 Man of Steel: Eroul
18:25 Majoretele
20:00 Pericol iminent: Batalia de la Long Tan
21:55 8MM - Opt milimetri
23:55 Adevarul si numai adevarul
04:35 Ritualul
06:25 Amor la Roma
07:50 Majoretele
09:25 Master and Commander: La capatul Pamantului
11:35 Barbatii in negru 3
13:15 Alpha
14:45 Un plan sclipitor
16:30 Dincolo de usi
18:05 Jumanji: Aventura in jungla
20:00 Ultimul sarut
21:40 Petrecere acasa
23:20 Carrie
00:55 Ultimul samaritean
02:35 Probleme la 17 ani
04:15 Casa Gucci
06:45 Eu si cainele meu
08:30 Jumanji: Aventura in jungla
10:25 Un plan sclipitor
12:10 Calul de lupta
14:30 Jocul lui Ender
16:20 Santinela
18:05 Visul unei nopti de vara
20:00 I Wanna Dance with Somebody
22:20 Zombieland: Runda dubla
23:55 Acolo unde canta racii
01:55 Jucatorul
03:40 Cosmarul alb
05:15 Piratul cibernetic
06:45 I Wanna Dance with Somebody
09:05 Dadaca McPhee
10:40 Visul unei nopti de vara
12:35 Invadarea lumii : Batalia Los Angeles
14:25 Numele jocului: Fotbal
16:00 Omul-Paianjen: intoarcerea acasa
18:05 Now You See Me: Jaful perfect
20:00 Dog. Un caine de legenda
21:40 I.T.
00:50 Pizza cu lemn dulce
03:00 Sechestrati in tren
04:35 Goliat: in plasa minciunilor
06:35 Ceilalti
08:15 I.T.
09:50 Calatoriile lui Gulliver
11:15 Dog. Un caine de legenda
12:55 Misiune: Imposibila - Protocolul fantoma
15:00 Ma dau in vant dupa cumparaturi
16:40 Miss Bala
18:20 Fata din vale
20:00 intalnire exploziva
21:50 Femeia rege
00:00 Pasari nocturne
01:30 Abraham Lincoln: Vanator de Vampiri
03:10 Fata cu un dragon tatuat
05:40 Cu orice pret
07:20 Fata din vale
09:00 Salveaza-ma
10:25 intalnire exploziva
12:15 Clientul
14:10 Omu' de la Zoo
15:45 Drumul unui caine catre casa
17:15 Elvis
00:50 The Gunman. Pe viata si pe moarte
02:40 Candyman
04:10 Amprenta unui asasin
05:55 Elvis
08:40 Hotelul Marigold
12:05 Respect
14:25 inapoi in Burgundia
16:15 Infinit
17:55 Omul cu masca de fier
20:00 si Soarele e o stea
21:40 Conspiratia
23:10 Localnicii
00:40 Ronin
02:35 Invitatie in iad
04:15 Nascuti asasini

Ultimele știri

main picture Școala fără Pauză
Grupul DIGI susține accesul la educație, în cea mai nouă ediție a inițiativei sociale “Școala fără Pauză”

Pentru al patrulea an consecutiv, Grupul DIGI continuă parteneriatul derulat alături de promotorii proiectului “Școala fără Pauză”...

*EXCLUSIVE* Julianne Moore and her daughter Liv enjoy a smoothie and walk in New York
Par mai degrabă surori. Julianne Moore și fiica ei, mic dejun pe străzile din NYC. Liv, mult mai înaltă decât mama sa

Julianne Moore și fata ei par mai degrabă surori decât mamă și fiică. Actrița din „The May December” și Liv au fost fotografiate de...

Jason Momoa/ Profimedia
Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”

Jason Momoa a fost recent acuzat de maltratarea echipei de filmare de pe platourile peliculei „A Minecraft Movie”, conform declarațiilor...

Partenerii noștri

Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”
Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă...

Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost...

PeRoz.ro
(VIDEO) Shakira a coborat imediat de pe scena unui club din Miami, dupa ce si-a dat seama ca un fan o filma sub rochie
(VIDEO) Shakira a coborat imediat de pe scena unui club din Miami, dupa ce si-a dat seama ca un fan o filma sub rochie

(VIDEO) Shakira a coborat imediat de pe scena unui club din Miami, dupa ce si-a dat seama ca un fan...

Utv.ro
De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace
De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

Digi-World.tv
Cu ce se ocupă acum Rucsandra Iliescu, fosta solistă a trupei Blaxy Girls. La 33 de ani, nu și-a pierdut pasiunea pentru muzică
Cu ce se ocupă acum Rucsandra Iliescu, fosta solistă a trupei Blaxy Girls. La 33 de ani, nu și-a pierdut pasiunea...

Cu ce se ocupă acum Rucsandra Iliescu, fosta solistă a trupei Blaxy Girls. La 33 de ani, nu și-a...

ProFM.ro
O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”
O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat...

S-a mutat în vară în România.

DigiSport.ro
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor...

Digi-AnimalWorld.tv
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc...

Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din...

Digi-Life.tv
Cât costă ținuta purtată de Simona Halep la turneul lui Ion Țiriac. Pantofii sportivei au atras toată atenția
Cât costă ținuta purtată de Simona Halep la turneul lui Ion Țiriac. Pantofii sportivei au atras toată atenția

Cât costă ținuta purtată de Simona Halep la turneul lui Ion Țiriac. Pantofii sportivei au atras...

DigiFM.ro
*EXCLUSIVE* Julianne Moore and her daughter Liv enjoy a smoothie and walk in New York
Par mai degrabă surori. Julianne Moore și fiica ei...
Filmnow.ro