actrite 60 Actrițe de la Hollywood care au peste 60 ani și continuă să facă furori. Profimedia

8 actrițe de la Hollywood care au peste 60 ani și continuă să facă furori

Au peste 60 ani și continuă să facă furori la Hollywood. Unele dintre cele mai iubite și admirate actrițe din cetatea filmului, precum  Demi Moore, Michelle Pfeiffer și Julianne Moore, și-au dezvăluit secretele frumuseții care trece testul timpului.

Cele mai apreciate actrițe de la Hollywood care au peste 60 de ani

Demi Moore

Demi Moore traversează una dintre cele mai bune perioade din viața sa, reinventându-se atât pe plan personal cât și profesional. Actrița se simte împlinită, are trei fete care o adoră, rolurile curg, iar ea arată excelent. 

Deși sunt 61 de ani în buletin și a devenit de un an bunică, toate acestea nu se văd pe chipul ei. Demi are mereu o atitudine cool, iar lookurile sale de pe covorul roșu, dar și din viața de zi cu zi nu trec fără a fi remarcate și aplaudate.

Cu latura sa irezistibilă și seducătoare, Moore a făcut furori anul acesta la Cannes, unde și-a prezentat cel mai nou film, „The Substance”.

Actorul american Dennis Quaid, partenerul ei din acest film, spunea recent: „Este începutul celui de-al treilea act din cariera lui Demi, este ceva care ne inspiră”.

Demi Moore reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar unul dintre secretele ei este dieta cu alimente crude pe care o urmează de ani de zile. Ca și cea vegană, aceasta se bazează pe consumul de legume, fructe, nuci și semințe, precum și verdețuri. Alte persoane pot alege să consume și ouă crude sau produse lactate și chiar pește.

Adepții susțin că aceasta oferă toate vitaminele și mineralele de care organismul are nevoie pentru a funcționa optim. Ei sunt de părere că, prin gătire, alimentele își pierd enzimele naturale, fiind redus sau chiar distrus conținutul de nutrienți.

Sharon Stone

La 66 de ani, vedeta care în anii 90 făcea furori în „Basic Instinc” și era declarată un sex simbol este în continuare spectaculoasă. Ea a dezvăluit câteva dintre trucurile de la care nu se abate și care o ajută să se mențină așa frumoasă.

Doarme opt ore pe zi, mănâncă cât mai natural și bea ceaiuri din plante. Nu se abate nici de la sport, așa că are și un tonus excelent.

Sharon Stone își începe ziua cu fructe. "La mic dejun, combinația mea preferată este cea de pepene roșu cu brânză feta și mentă, puțin ulei de măsline, sare și piper. De obicei mănânc și o bucată de pâine fără gluten și beau un ceai de plante", a povestit actrița pentru WSJ Magazine.

Actrițe de la Hollywood care au peste 50 de ani. Cum reușesc să arate atât de bine

„În perioada Covid ... am început să îmi dau seama de diferite lucruri pe care să le fac pentru mine. Cred că genuflexiunile sunt cu adevărat importante. Dacă faci genuflexiuni în fiecare zi, asta îți definește întregul corp. Am făcut arte marțiale când eram tânără. Nu m-am antrenat de zeci de ani, dar îmi place să dau cu pumnii în sac", a spus Stone cu privire la mișcare.

„Îmi place foarte mult să înot și consider că este un antrenament general excelent pentru mine, care funcționează cu adevărat pentru corpul meu în general. Îmi place să stau în plank și fac concursuri cu fiii mei pentru a vedea cine poate să facă planking mai mult", a completat Sharon.

Băile cu arnică și sare de la Marea Moartă o ajută să învingă orice dureri, indiferent că sunt cele de cap sau de mușchi. Dacă are probleme cu stomacul, bea ceaiuri de mentă, lămâie și ghimbir. 

Julianne Moore

Julianne Moore captează mereu publicul cu aparițiile ei atât pe copertele revistelor de film și de modă, cât și pe covorul roșu. Este recunoscută pentru eleganța și rafinamentul ei. Și nu a încetat niciodată să impresioneze pe mare și micul ecran. 

Întrebată cum reușește să pastreze echilibrul dintre viața profesională și cea personală, actrița de 63 de ani a mărturisit: „Nu vreau să fiu plecată luni întregi fără soțul meu. Vreau o comunitate, vreau să fiu cu familia mea, vreau să-mi văd prietenele, vreau să fac o muncă nuanțată, interesantă, convingătoare și să mă pot întreține. Viața este foarte scurtă și nu vreau să o rezum la un singur lucru, știi? Chiar vreau să le am pe toate.”

Actrița iubește exercitiile de tip cardio și practică yoga. Ea a spus ca nu îi pasă că îmbătrânește pentru că e un proces normal și natural.

Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Michelle, o fostă casieră la supermarket, a câștigat concursul de frumusețe Miss Orange County în 1978 și a participat la Miss California în același an, terminând pe locul șase.

A fost mereu considerată o frumusețe rară. În 1990, vedeta din „White Oleander” a ajuns pe coperta primului număr „Cei mai frumoși 50 de oameni din lume” a revistei People”. Nimic surprinzător, având în vedere că trăsăturile feței ei se potrivesc exact cu o „formulă a frumuseții” făcută celebră de un chirurg plastician și bazată pe raportul perfect dintre lățimea gurii și a nasului.

Los Angeles premiere of Marvel Studios' 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania'
Michelle Pfeiffer. Premiera 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania'. Profimedia

La 66 de ani este în continuare admirată pentru lookul și talentul ei. 

Michell este vegană. „Veganismul este izvorul meu de tinerețe. Este un stil de viață mult mai sănătos. Chiar am observat o diferență pe pielea mea. Mănânc fructe și legume și rămân slabă. Cu cât îmbătrânesc, cu atât realizez că fac asta și pentru a trăi mai mult”.

Andie McDowell

Andie a mărturisit într-un interviu că nu i se pare că ar avea nevoie de vreun lifting și că preferă să ducă un stil de viață sănătos pentru a arăta și a se simti bine.

În 2021, Andie MacDowell a atras atenția tuturor, la Festivalul de Film de la Cannes, când a apărut pe covorul roșu la premiera filmului „Annette”, cu suvițele „salt-and-pepper”. În carantină, după ani în care a cochetat cu această idee, MacDowell a decis să nu-și mai vopsească părul, iar nuanța argintie naturală a părului ei să devină noua sa carte de vizită. 

MacDowell a văzut această mișcare ca pe începutul unui nou capitol din viața ei perosnală, dar și profesională, fără să-i pese de ce cred alții.

Starul din „Four Weddings and a Funeral”, acum în vârstă de 66 de ani, a explicat: „După ce am mers mai departe cu decizia mea, am realizat că nu m-am simțit niciodată mai puternică, mai sinceră. Nu mă mai prefac, îmi accept vârsta si locul unde sunt. Mă simt foarte confortabil. Și din multe puncte de vedere, este un look de impact. Mi se potrivește atât de bine! Cumva mă simt mai tânără, pentru că sunt naturală. Nu ascund nimic. Este o mișcare puternică și continui să le spun asta managerilor mei.”

Jamie Lee Curtis

Jamie Lee Curtis, în vârstă de 65 de ani, a vorbit despre operațiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului și despre felul în care i-au schimbat viața. Ea a subliniat că aceste proceduri n-ar trebui să fie promovate, întrucât „șterg generații de frumusețe”.

Jamie Lee Curtis și-a injectat Botox și și-a făcut liposucție la începutul anilor 2000, însă regretă foarte tare deciziile pe care le-a luat atunci.

„Odată ce ți-ai distrus fața, nu mai poți da înapoi.”, spunea ea, potrivit Daily Mail. „Am încercat chirurgia plastică și n-a funcționat. M-a făcut dependentă de Vicodin”, a mai dezvăluit actrița care susține că n-a mai luat opioide de 22 de ani.

Ea este de părere că „tendința actuală de a apela la fillere și alte intervenții și obsesia pentru filtrele care ne schimbă aspectul pe Zoom distruge generații întregi de frumusețe. Folosesc social media pentru a vinde lucruri și pentru a atrage atenția asupra lucrurilor de care îmi pasă. Atât. Restul este cancer. Nu am citit niciodată un comentariu” a mai declarat ea.

Helen Mirren

Helen Mirren este una dintre cele mai cunoscute şi mai respectate actriţe, cu o carieră ce cuprinde atât scena de teatru, cât şi marele ecran şi televiziunea. La 79 de ani, face de fiecare dată furori cu aparițiile ei pe covorul roșu.

Actrița britanică este și ea celebră pentru nuanța arginitie a părului. Într-un interviu cu The Daily Mail, Mirren a declarat că toate femeile ar trebui să se simtă neînfricate când vine vorba de părul lor și să nu-și facă griji despre schimbările care vin odată cu trecere timpului.

Jane Seymour

La 73 de ani, Jane Seymour atrage privirile de fiecare dată când apare în public. Recent, ea a vorbit despre vârstă și Hollywood: „Viața continuă și nu cred că există o dată limită pentru femei decât dacă ele o aleg”.

Jane a dezvăluit că este adesea întrebată dacă nu ar prefera să dea timpul înapoi și să se întoarcă în anii tinereții.

„Mulți oameni zic: 'Nu ți-ai dori să fii mai tânără?' și le spun amuzată că nu, pentru că am avut o viață atât de bogată și mi-am făcut atât de mulți prieteni și am trăit atât de multe experiențe extraordinare”, a mărturisit ea. „Viața mea este foarte plină acum și sper că sunt mai înțeleaptă”.

Într-un interviu acordat revistei Hello!, ea a explicat: „Lumea este împotriva îmbătrânirii. Urâm îmbătrânirea. O privim și spunem: 'Oh, nu, iată un rid, Dumnezeule!. Trebuie să scap de el. Părul este grizonat. Nu! Înspăimântător!'. În timp ce poți privi toată situația altfel și poți spune: 'Acum am timp să fac lucruri pe care îmi doresc cu adevărat să le fac. Poate că acum pot deveni persoana care vreau cu adevărat să fiu'”.

„Menopauza este un subiect tabu, nimeni nu vrea să vorbească despre îmbătrânire, mai ales femeile, pentru că fac tot ce pot pentru a arăta cu 20 sau 30 de ani mai tinere. Așa că ultimul lucru pe care-l doresc este să vorbească despre asta și a existat întotdeauna mentalitatea aceasta, că atunci când împlinești 50 de ani, nu mai faci copii, așa că ești cam inutilă. Ești pusă la zid, ai terminat”.

Actrițe americane, în topul celor mai frumoase femei din lume

Sharon Stone, Demi Moore și Michelle Pfeiffer se numără printre actrițele care au trecut de 60 de ani și care în tinerețe s-au aflat în topurile celor mai frumoase femei din lume.

Demi Moore în rolul Erin Grant, în Striptease
Demi Moore în rolul Erin Grant, în Striptease, 1996
Basic Instinct 2, Sharon Stone
Sharon Stone, Profimedia
profimedia-0098393497
B.A.D. CATS, Michelle Pfeiffer, 1980

Programul Zilei

miercuri18.09
joi19.09
vineri20.09
sâmbătă21.09
duminică22.09
luni23.09
marți24.09
07:45 Blonda de la drept 2
09:15 Balada lui Jimmy McCabe
10:45 Moulin Rouge!
12:45 Sydney White si cei sapte tocilari
14:30 Barbatii in negru 3
16:10 Man of Steel: Eroul
18:25 Majoretele
20:00 Pericol iminent: Batalia de la Long Tan
21:55 8MM - Opt milimetri
23:55 Adevarul si numai adevarul
04:35 Ritualul
06:25 Amor la Roma
07:50 Majoretele
09:25 Master and Commander: La capatul Pamantului
11:35 Barbatii in negru 3
13:15 Alpha
14:45 Un plan sclipitor
16:30 Dincolo de usi
18:05 Jumanji: Aventura in jungla
20:00 Ultimul sarut
21:40 Petrecere acasa
23:20 Carrie
00:55 Ultimul samaritean
02:35 Probleme la 17 ani
04:15 Casa Gucci
06:45 Eu si cainele meu
08:30 Jumanji: Aventura in jungla
10:25 Un plan sclipitor
12:10 Calul de lupta
14:30 Jocul lui Ender
16:20 Santinela
18:05 Visul unei nopti de vara
20:00 I Wanna Dance with Somebody
22:20 Zombieland: Runda dubla
23:55 Acolo unde canta racii
01:55 Jucatorul
03:40 Cosmarul alb
05:15 Piratul cibernetic
06:45 I Wanna Dance with Somebody
09:05 Dadaca McPhee
10:40 Visul unei nopti de vara
12:35 Invadarea lumii : Batalia Los Angeles
14:25 Numele jocului: Fotbal
16:00 Omul-Paianjen: intoarcerea acasa
18:05 Now You See Me: Jaful perfect
20:00 Dog. Un caine de legenda
21:40 I.T.
00:50 Pizza cu lemn dulce
03:00 Sechestrati in tren
04:35 Goliat: in plasa minciunilor
06:35 Ceilalti
08:15 I.T.
09:50 Calatoriile lui Gulliver
11:15 Dog. Un caine de legenda
12:55 Misiune: Imposibila - Protocolul fantoma
15:00 Ma dau in vant dupa cumparaturi
16:40 Miss Bala
18:20 Fata din vale
20:00 intalnire exploziva
21:50 Femeia rege
00:00 Pasari nocturne
01:30 Abraham Lincoln: Vanator de Vampiri
03:10 Fata cu un dragon tatuat
05:40 Cu orice pret
07:20 Fata din vale
09:00 Salveaza-ma
10:25 intalnire exploziva
12:15 Clientul
14:10 Omu' de la Zoo
15:45 Drumul unui caine catre casa
17:15 Elvis
00:50 The Gunman. Pe viata si pe moarte
02:40 Candyman
04:10 Amprenta unui asasin
05:55 Elvis
08:40 Hotelul Marigold
12:05 Respect
14:25 inapoi in Burgundia
16:15 Infinit
17:55 Omul cu masca de fier
20:00 si Soarele e o stea
21:40 Conspiratia
23:10 Localnicii
00:40 Ronin
02:35 Invitatie in iad
04:15 Nascuti asasini

Ultimele știri

main picture Școala fără Pauză
Grupul DIGI susține accesul la educație, în cea mai nouă ediție a inițiativei sociale “Școala fără Pauză”

Pentru al patrulea an consecutiv, Grupul DIGI continuă parteneriatul derulat alături de promotorii proiectului “Școala fără Pauză”...

*EXCLUSIVE* Julianne Moore and her daughter Liv enjoy a smoothie and walk in New York
Par mai degrabă surori. Julianne Moore și fiica ei, mic dejun pe străzile din NYC. Liv, mult mai înaltă decât mama sa

Julianne Moore și fata ei par mai degrabă surori decât mamă și fiică. Actrița din „The May December” și Liv au fost fotografiate de...

Jason Momoa/ Profimedia
Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”

Jason Momoa a fost recent acuzat de maltratarea echipei de filmare de pe platourile peliculei „A Minecraft Movie”, conform declarațiilor...

Partenerii noștri

Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”
Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă...

Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost...

PeRoz.ro
(VIDEO) Shakira a coborat imediat de pe scena unui club din Miami, dupa ce si-a dat seama ca un fan o filma sub rochie
(VIDEO) Shakira a coborat imediat de pe scena unui club din Miami, dupa ce si-a dat seama ca un fan o filma sub rochie

(VIDEO) Shakira a coborat imediat de pe scena unui club din Miami, dupa ce si-a dat seama ca un fan...

Utv.ro
De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace
De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

Digi-World.tv
Roxana Nemeș, în costum de baie roz, de Barbie, la piscina de acasă. Și-a creat o adevărată oază de relaxare la ea în curte
Roxana Nemeș, în costum de baie roz, de Barbie, la piscina de acasă. Și-a creat o adevărată oază de relaxare la ea în...

Roxana Nemeș, în costum de baie roz, de Barbie, la piscina de acasă. Și-a creat o adevărată oază de...

ProFM.ro
"I-a distrus viața Simonei Halep!" Atac fără menajamente, după lovitura finalului de an în tenis
"I-a distrus viața Simonei Halep!" Atac fără menajamente, după lovitura finalului de an în tenis

Nu s-a ferit de cuvinte când a vorbit despre cazul campioanei noastre.

DigiSport.ro
Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului
Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de...

Digi-AnimalWorld.tv
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc...

Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din...

Digi-Life.tv
Shakira a părăsit brusc scena unui club din Miami, după ce a observat că un fan o filma sub rochie
Shakira a părăsit brusc scena unui club din Miami, după ce a observat că un fan o filma sub rochie

Shakira a părăsit brusc scena unui club din Miami, după ce a observat că un fan o filma sub rochie

DigiFM.ro
*EXCLUSIVE* Julianne Moore and her daughter Liv enjoy a smoothie and walk in New York
Par mai degrabă surori. Julianne Moore și fiica ei...
Filmnow.ro