actrite 50 Actrițe de la Hollywood care au peste 50 de ani. Foto: Getty Images

Actrițe de la Hollywood care au peste 50 de ani. Cum reușesc să arate atât de bine

Au trecut de pragul vârstei de 50 de ani și sunt mai înfloritoare ca oricând. Actrițe precum Jennifer Aniston, Sandra Bullock sau Nicole Kidman sunt mereu o încântare, atât pe ecrane cât și pe covorul roșu. Aparițiile lor sunt mereu vânate de paparazzi, iar la evenimente fotografii se grăbesc să prindă cel mai bun loc pentru cadrul perfect cu ele.

Pe lângă talentul incontestabil, aceste vedete se pot lăuda și cu un fizic de invidiat, în ciuda trecerii anilor, sfidând vârsta de fiecare dată. Nu este surprinzător faptul că multe femei au vrut să știe care sunt secretele lor de frumusețe și stil de viață.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston a fost considerată ani la rând„ Răsfățata Americii”, atât de iubită de public grație personajului Rachel din serialul de succes „Friends”. Astăzi, este admirată pentru rolul din „The Morning Show”, o serie pe care o produce alături de buna ei prietenă Reese Whiterspoon.

Când vine vorba de look, fie că a fost o tunsoare, o culoare a părului sau vestimentația, Jennifer a impresionat de fiecare dată și a fost una dintre actrițele de la Hollywood care a reușit mereu să dea trendul. Deși în ultima vreme s-a speculat că ar fi apelat la diverse intervenții estetice pentru un chip cât mai neted, în ceea ce privește menținerea unui fizic de invidiat, Aniston a optat mereu pentru sport și diete sănătoase.

Jennifer Aniston folosește în cadrul antrenamentelor sale o minge, bandă de rezistență, discuri și greutăți pentru mâini. Despre antrenamentul pe care îl practică constant a vorbit Dani Coleman, cel care îi este alături în sala de fitness: „Pur și simplu a realizat că nu trebuie să-ți rupi corpul ca să fii în formă, aceasta este greșeala pe care o fac mulți dintre noi”, a declarat Coleman pentru Business Insider, potrivit Daily Mail. Aniston are programate sesiuni de 1-2 ore, de câte două, trei ori pe săptămână.

30th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals
Jennifer Aniston. Getty Images

La 55 de ani, Jennifer lucrează cu normă întreagă ca actriță, producătoare și conduce companii precum LolaVie Haircare.

Într-un interviu acordat revistei First For Women, fosta soție a lui Brad Pitt a povestit cum reușește să-și mențină silueta aproape ca la 30 de ani. Principalele ei „arme” sunt postul intermitent, apa cu lămâie, escalada, antrenamentele și meditația. 

„În timpul carantinei îmi plăcea mult să gătesc. Acum, când mă trezesc, am apă călduță cu lămâie, apoi pregătesc un shake sau un avocado cu ouă. Am găsit diverse modalități de a prepara ouă, așa că mereu e o altă rețetă”, a povestit ea.

Sandra Bullock

Sandra este o altă actriță celebră care a reușit să arate spectaculos de fiecare dată când a apărut în lumina reflectoarelor. 

La 59 de ani, arată ca o femeie de 35. E clar că beneficiază de cele mai bune tratamente anti ageing. Dar iată ce alte secrete a mai dezvăluit chiar ea. Într-un interviu cu InStyle Magazine, acordat în urmă cu câțiva ani, Bullock a spus că preferă să păstreze minimalismul în rutina ei de frumusețe: „Folosesc un prosop delicat pentru față și o cremă”. Într-o altă discuție, dar cu Marie Claire UK, ea a recunoscut că „întreaga rutină durează opt minute”.

Dar Sandrei nu-i este frică să încerce tratamente și tehnici noi de înfrumusețare, aplicate însă de specialiști în cabinetele de estetică.

În plus, este dedicată antrenamentelor sale. „Fac Pilates, kickboxing, ridic greutăți. Când sunt în Austin, alerg sau merg pe bicicletă. Dacă pot să mă antrenez în fiecare zi, fac asta”, a povestit ea.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez nu mai are nevoie de nicio prezentare. Ea este „regina” în domeniul frumuseții și al glamourului la Hollywood. 

Antrenorii săi, Dodd Romero și Tracy Anderson, au făcut recent o serie de dezvăluiri despre cum aceasta se menține în formă și despre pașii pe care i-a făcut pentru a ajunge la silueta pe care o are în prezent, mai subțire ca oricând.

The 2024 Met Gala Celebrating "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" - Arrivals
Jennifer Lopez. Getty Images

Romero a declarat: „Jennifer este într-o formă mai bună acum decât a fost vreodată. Este dură și nu se plânge niciodată. Orice îi spun să facă, va face”.

Lopez, care are 54 de kilograme și 1,60 metri înălțime, se antrenează trei zile pe săptămână, a spus Dodd.

„Are, de exemplu, un antrenament de 10 sesiuni pentru picioare în timp ce poartă greutăți de glezne de 1,5 kilograme”, a afirmat Anderson.

Pe lângă antrenamentele riguroase, Jennifer urmează și o dietă strictă. Vedeta evită zahărul și lactatele, dar se răsfață ocazional, mai ales când ia masa cu copiii ei. „Jennifer nu este rigidă, dar este conștientă de ceea ce mănâncă”, a spus Romero, subliniid că actrița bea cel puțin șapte pahare de apă pe zi și evită alimentele procesate.

Cât despre cea mai puternică „armă” a sa în materie de frumusețe, JLo a explicat că somnul este secretul ei suprem: „Noi nu prețuim somnul. Ne place să ne măcinăm în gânduri și să muncim din greu. Și, recunosc, nimeni nu se lasă prins în această capcană mai mult decât mine”, a împărtășit ea în newsletterul On The JLo.

„Am descoperit că somnul este cel mai subestimat secret de frumusețe. Este unul dintre principiile de bază ale JLo Beauty și face parte din cei 5S de la care nu mă abat: SPF (protecție solară), seruri, suplimente, stil de viață sănătos și somn!”, a adăugat actrița. „Să dormi șapte până la nouă ore în fiecare noapte este trucul care poate schimba semnificativ jocul.”

Alte actrițe foarte cunoscute care au peste 50 de ani

Nicole Kidman 

Actrița australiană, câștigătoare a premiului Oscar și recent recompensată cu trofeul AFI pentru întreaga sa carieră, surprinde de fiecare dată atât cu frumusețea ei de porțelan, cât și cu interpretările sale în unele dintre cele mai de succes producții. În ultimii ani, ea a cucerit publicul în seriale precum „Big Little Lies”, „The Undoing”, „Nine Perfect Strangers” și „Lioness”. În 2024, joacă în filmul „Family Affair” și în serialul „Expats”.

Interesant este că, în ciuda faptului că are la îndemână cei mai buni experți și produse de top, Kidman are o abordare surprinzător de simplă a îngrijirii pielii.

„Simplitatea este cheia! Întotdeauna spun că mai puțin înseamnă mai mult”, a explicat fosta soție a lui Tom Cruise. 

Nicole Kidman
Nicole Kidman / Foto: Profimedia

Întrebată cum arată rutina ei de înfrumusețare, Kidman a povestit: „Nu aș spune că am o rutină tipică de îngrijire a pielii, deoarece se schimbă cu siguranță în funcție de locul în care mă aflu (Nashville vs Sydney), de ceea ce fac (adică sunt la filmare sau în vacanță) și de vreme. De-a lungul anilor, am adăugat mai multe uleiuri și seruri, dar constanta mea este un simplu demachiant. Și port mereu protecție solară”.

În zilele în care are în față un eveniment de covor roșu ori o ocazie specială, vedeta din „Big Little Lies” se bazează pe hidratare la dublu.

„Multă apă!” a subliniat Kidman, potrivit Forbes. „Încerc să nu schimb foarte multe, deoarece pielea mea poate fi foarte sensibilă”, adaugă ea.

Halle Berry 

Pe lângă faptul că este singura femeie de culoare care a câștigat un Oscar pentru cea mai bună actriță și a jucat și în francize celebre precum „X-Men”, „John Wick” și „Kingsman”, Halle uimește de fiecare dată cu look-ul ei impecabil. La 57 de ani, Berry, mama a doi copii, arată fantastic. Este o împătimită a sportului, în plus are și un stil de viață sănătos.

Cât despre rutina de înfrumusețare: „Curățarea tenului este foarte importantă. Nu o poți rata. Trebuie să se întâmple dimineața și seara", a explicat vedeta. Următorul pas este masajul cu o perie specială pentru față, apoi exfolierea, hidratarea și aplicarea unei creme ușoare.

Halle Berry, spectaculoasă la Jimmy Kimmel Live
Halle Berry, spectaculoasă la Jimmy Kimmel Live / Profimedia Images

Salma Hayek

Nu există o apariție a Salmei Hayek care să nu fie apreciată de fanii săi. Vedeta celebră pentru rolurile din „Frida” “Desperado” și “Wild Wild West” este considerată una dintre cele mai atrăgătoare actrițe de la Hollywood.

Secretul ei numărul 1 pentru silueta impresionantă cu care se mândrește și la 57 de ani este practicarea meditației în locul exercițiilor fizice intense. „Eu chiar cred asta. Oamenii spun că sunt exercițiile fizice, dar eu cred că este meditația”, a mărturisit starul din Mexic pentru Entertainment Tonight.

Francois Pinault Gala Dinner at The Cini Foundation, Venice, Italy - 17 Apr 2024
Salma Hayek, în Veneția. Profimedia

Sarah Jessica Parker

Actița din serialul de succes „Sex and the City” este una dintre puținele celebrități care au ales să-și îmbrățișeze vârsta și să spună nu intervențiilor estetice de orice fel. Fanii o apreciază enorm pentru naturalețea sa. În ultimul an, Sarah a cunoscut succesul pe Broadway, dar și pe West End într-o piesă de teatru în care joacă alături de soțul ei. Zilele acestea, ea filmează pentru serialul „And Just Like That...”, un sequel al SATC.

Sarah Jessica Parker/ Profimedia
Sarah Jessica Parker/ Profimedia

Diane Lane

Diane este una dintre cele mai rafinate actrițe de la Hollywood. Vedeta de 59 de ani impresionează de fiecare dată cu eleganța sa și cu aparițiile ei impecabile. În 2020, ea a jucat alături de Kevin Costner în „Let Him Go”. Astăzi, ea poate fi văzută în serialul foarte apreciat de critici, Feud.

2019 ELLE Women In Hollywood - Arrivals
Diane Lane. Getty Images

Cum reușesc vedetele să se mențină în formă la peste 50 de ani

După cum au dezvăluit aproape la unison, actrițele de la Hollywood luptă cu câteva „arme” specifice când vine vorba despre menținerea unui look fresh și impresionant. 

Sportul este nelipsit din rutina acestor staruri. De la pilates și yoga la antrenamente cardio ori cu greutăti, vedetele din cetatea filmului nu se abat de la vizitele la sală. 

Somnul este sfânt pentru cele mai multe dintre ele. Așa cum afirma Jennifer Lopez, „este cel mai subestimat secret de frumusețe”.

Tratamentele faciale de ultimă generație, hidratarea, serurile, suplimentele și protecția solară fac, de asemenea, parte din planul acestor celebrități pentru ca trecerea tipului să nu-și lase amprenta prea devreme pe chipul lor.

Există însă și actrițe care au recurs la intervențiile estetice precum fillere ori botox. 

Jennifer Aniston și Sandra Bullock, împreună la un medic estetician cunoscut pentru liftinguri faciale și injecții cu Botox. Cum au încercat să nu atragă atenția

Programul Zilei

sâmbătă05.10
duminică06.10
luni07.10
marți08.10
miercuri09.10
joi10.10
vineri11.10
06:15 Cometa
07:45 Ocean's 8: Jaf cu clasa
09:30 Lilu Lilu Crocodilu
11:10 Jumanji: Aventura in jungla
13:05 Majoretele
14:40 Primul Contact
16:30 Operatiunea Valkyrie
18:25 A trai
20:00 Ticaloasele
21:35 Negru si albastru
23:20 Joc riscant
00:45 Regina blestematilor
02:25 Un taram ciudat
04:15 Pacat originar
06:05 Negru si albastru
07:50 A trai
10:55 Ticaloasele
12:30 Jumper: Oriunde oricand
13:55 Santinela
15:40 Amnezie cu surprize
17:30 Elvis
20:00 Jocul de-a detectivii
21:40 Puterea banului
23:30 Poveste adevarata
01:05 Pizza cu lemn dulce
03:10 Vaduve
05:10 Puterea banului
07:00 Jocul de-a detectivii
08:40 Jumper: Oriunde oricand
10:05 Pe scurt
11:35 Barbatii in negru
13:05 Solistul
14:55 Ai tai ai mei si ai nostri
16:20 Acolo unde canta racii
18:20 Jos cu dragostea!
20:00 Marele George Foreman: O poveste miraculoasa
22:05 Traficantii de corpuri
23:55 Traind printre demoni
01:45 Thelma si Louise
03:50 Constantin
05:45 Un profil pentru doi
07:20 Barbatii in negru
08:50 Acolo unde canta racii
10:50 Marele George Foreman: O poveste miraculoasa
12:55 Visul unei nopti de vara
14:50 Pantera Roz
16:20 O alta sansa
18:20 Rampage: Scapati de sub control
20:00 Teoria haosului
21:25 Kalinka
22:50 8MM - Opt milimetri
00:50 Remuscare
04:35 Vikingul
06:45 O alta sansa
10:10 Teoria haosului
11:35 Pantera Roz
13:05 Oda bucuriei
14:40 Misiune: Imposibila 2
16:40 Un mafiot la Hollywood
18:20 Un motan pe nume Bob
20:00 Batman - inceputuri
22:10 Desteptarea
23:55 Bohemian Rhapsody
02:05 Fiul pierdut
03:45 Anthony Zimmer
05:10 The Gunman. Pe viata si pe moarte
07:00 Un mafiot la Hollywood
08:40 Batman - inceputuri
10:50 Un motan pe nume Bob
12:30 inceputul
14:50 Drumul unui caine catre casa
16:20 Cinci dolari pe zi
17:55 Anonim
20:00 Mai rau nu se poate
21:35 De Ziua Mamei
23:15 Ostatici
00:40 Numarul 23
02:15 Orice oriunde oricand
04:30 Cosmarul alb
06:05 Drumul unui caine catre casa
07:35 Mai rau nu se poate
09:10 inceputul
11:30 Un Craciun neasteptat
12:55 Jumanji: Nivelul urmator
14:50 Clientul
16:45 Tipic masculin
18:25 Numele jocului: Fotbal
20:00 Dog. Un caine de legenda
21:35 Noe
23:50 22 Jump Street - O alta adresa de pomina
01:35 Localnicii
03:05 Goliat: in plasa minciunilor
05:05 Patru nunti si o inmormantare

Ultimele știri

'The Apprentice' film stills
Cum a intrat actorul Sebastian Stan în pielea lui Donald Trump, în „The Apprentice”. Scena care l-a speriat cel mai tare

Sebastian Stan, revelaţie a filmului "The Apprentice", şi-a asumat un rol de mare risc în această nouă peliculă, cel al tânărului Donald...

Sophie Turner și Kit Harington/ Profimedia
Sophie Turner și fratele său din „Game of Thrones” vor juca împreună într-un film horror: „Nu poți să nu-l ai pe Kit Harington”

Sophie Turner și Kit Harington, unii dintre ce mai apreciați actori din celebrul serial „Game of Thrones”, își unesc din nou forțele, dar...

PREMIUM EXCLUSIVE Ben Affleck Battles The Heat During Santa Monica Dad Duties
Ben Affleck, look nou după despărțirea de JLo. Actorul din „Batman” și-a vopsit părul și barba

Ben Affleck a afișat un nou look, la câteva săptămâni după ce soția sa, Jennifer Lopez, a intentat divorțul. Actorul și-a vopsit părul...

Partenerii noștri

VIDEO. Spargere transmisă în direct pe TikTok, în Prahova: „Sunt la furat! Vedeți?” Pedeapsa primită de cei doi protagoniști
VIDEO. Spargere transmisă în direct pe TikTok, în Prahova: „Sunt la furat! Vedeți?” Pedeapsa primită de cei doi...

VIDEO. Spargere transmisă în direct pe TikTok, în Prahova: „Sunt la furat! Vedeți?” Pedeapsa primită de cei...

Descarca aplicatia Digi24 Digi24.ro
Așa arată în realitate, dar pe Instagram e alt om. "Femeia-pisică" spune că e falită după ce a cheltuit miliardele de la fostul soț
Așa arată în realitate, dar pe Instagram e alt om. "Femeia-pisică" spune că e falită după ce a cheltuit miliardele de...

Așa arată în realitate, dar pe Instagram e alt om. "Femeia-pisică" spune că e falită după ce a...

PeRoz.ro
Au aparut imagini socante de la petrecerile lui P. Diddy. Rapperul a pus o femeie dezbracata pe masa, printre fructe
Au aparut imagini socante de la petrecerile lui P. Diddy. Rapperul a pus o femeie dezbracata pe masa, printre fructe

Au aparut imagini socante de la petrecerile lui P. Diddy. Rapperul a pus o femeie dezbracata pe...

Utv.ro
Cel mai nepotrivit moment al zilei pentru a mânca, dacă vrei dinți sănătoși. Fereastra de două ore în care poți bea doar apă
Cel mai nepotrivit moment al zilei pentru a mânca, dacă vrei dinți sănătoși. Fereastra de două ore în care poți bea...

Cel mai nepotrivit moment al zilei pentru a mânca, dacă vrei dinți sănătoși. Fereastra de două ore...

Digi-World.tv
Eminem, în lacrimi când și-a văzut fiica mireasă. Mesajul ei l-a topit: "În inima mea, eu voi rămâne mereu fetița ta"
Eminem, în lacrimi când și-a văzut fiica mireasă. Mesajul ei l-a topit: "În inima mea, eu voi rămâne mereu fetița ta"

Eminem, în lacrimi când și-a văzut fiica mireasă. Mesajul ei l-a topit: "În inima mea, eu voi...

ProFM.ro
O unguroaică a făcut un scandal monstru, dar nu s-a oprit și a exclamat: ”Urâm România!”. A primit cea mai dură sancțiune
O unguroaică a făcut un scandal monstru, dar nu s-a oprit și a exclamat: ”Urâm România!”. A primit cea mai dură...

Scandal la Budapesta.

DigiSport.ro
Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului
Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de...

Digi-AnimalWorld.tv
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după...

Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși...

Digi-Life.tv
Dan Negru, revoltat de felul în care a fost construit DN2, supranumit și „Drumul Morții”: „Un metru între viață și moarte, 800 de oameni și-au pierdut viața aici!”
Dan Negru, revoltat de felul în care a fost construit DN2, supranumit și „Drumul Morții”: „Un metru între viață și...

Dan Negru, revoltat de felul în care a fost construit DN2, supranumit și „Drumul Morții”: „Un metru...

DigiFM.ro