Un film "Mission: Impossible", nominalizat la Oscar pentru prima dată, după 7 părți și 28 de ani de muncă. Cascadoriile lui Tom Cruise au convins
Nu numai fanii "Mission: Impossible" au fost impresionați de filmul de anul trecut, "Dead Reckoning Part One", ci și specialiștii.
Seria cu Tom Cruise a reușit, după șapte capitole și aproape 30 de ani (1996), să primească primele nominalizări la Oscar pentru cele mai bune efecte vizuale și cel mai bun sunet. Neil Corbould, cel responsabilul de efectele speciale, a vorbit despre marea onoare și despre cum a fost să lucreze cu Tom Cruise și să-l vadă în acțiune realizând cele mai periculoase cascadorii.
Neil Corbould s-a alăturat francizei "Mission: Impossible" în 2018 și a lucrat și la cel mai recent film din serie. A muncit aproape de Tom Cruise și spune că actorul cunoscut pentru cascadoriile sale nu se dă la o parte când vine vorba de adrenalină.
"Tom e foarte implicat, știe joburile tuturor. Nu-l poți păcăli, trebuie să fii în cea mai bună formă cu el. Chiar și în pandemie, Tom ne-a dat de lucru. Ne întâlneam la el acasă și făceam planuri în continuate. E un perfecționist și totul trebuie să fie bine", a povestit Neil pentru Daily Mail.
Cascadoriile din "Mission: Impossible Dead Reckoning Part One" i-au ținut pe mulți cu sufletul la gură. Nu numai pe fani, ci și pe cei de pe platourile de filmare. Echipa a trebuit să construiască un tren în mărime naturală, de 80 de tone, pentru a-l arunca de pe stânci. De asemenea, și mașina galbenă în care Cruise și Hayley Atwell au făcut curse a fost îmbunătățită de echipă cu un motor puternic.